Santa Run

Altijd al in een kerstoutfit door het centrum van Made willen rennen of wandelen voor een lokaal goed doel? Schrijf je dan nu in voor de Santa Run tijdens de kerstmarkt van Bruisend Made op 12 december!

Wanneer: 12 december 2015
Voor wie: Kinderen (t/m 16 jaar) en volwassenen
Inschrijfkosten: Volwassenen: €5,- inclusief een drankje. Kinderen: €2,50 inclusief een verrassing
Opbrengst: Gaat volledig naar een lokaal goed doel. Over dit goede doel wordt later nog meer bekend gemaakt
Georganiseerd door: Lions club Fuse & Bruisend Made
Kleding: Trek je leukste kerstoutfit aan! (kerstmannenpak, kerstmuts, foute kersttrui, rendierkostuum, elfjespak, rendierhoorntjes enz.)
Parcours: Er wordt een parcours van 2 km met hindernissen afgelegd door het centrum van Made (Kerkstraat, Marktstraat, Nieuwstraat, Den Deel, Nieuwstraat, Marktstraat, Kerkstraat)

Programma
17:30 – 18:00 Ontvangst
18:00 – 18:20 Santa Run Warming-up: geleid door Sam van den Dungen van Entertrainment Factory Made. Bereid je goed voor want Sam heeft ook de warming up van de Q-santa run in de Efteling verzorgd!
18:20                Startschot Santa Run
18:40 – 19:00  Finish in de Kerkstraat. Prijsuitreiking en voortzetting van het feest op de kerstmarkt van Bruisend Made met muziek, een hapje en een drankje!

Inschrijving: Wil jij je inzetten voor een goed doel en een gezellige en sportieve middag beleven op de kerstmarkt met vrienden, familie of collega’s? Schrijf je dan nu in via info@lionsfuse.nl door een mail te sturen met je naam en categorie (kind t/m 16 jaar/volwassen). De betaling van het inschrijfgeld vindt plaats tijdens het ontvangst op de kerstmarkt.