Pubquiz 2016
Op vrijdag 8 juli organiseert Lions Club Fuse voor de tweede keer de Pub Quiz. Ditmaal niet in The Pub and Churchill, maar in de Korenbeurs. Tijdens deze quiz nemen verschillende teams het tegen elkaar op onder het genot van een drankje. Deze teams kunnen bestaan uit een individu of een groep, hier zit geen maximum aan. De vragen komen uit verschillende categorieën en er zullen verschillende vraagvormen voorbij komen. Na afsluiting krijgt het winnende team nog een prijs en zetten we de gezelligheid door met de afterparty. De opbrengsten van de Pub Quiz komen, net als vorig jaar, ten goede aan Stichting Leergeld.
De deuren gaan open om 19.30u. en om 20:00u. gaan we van start. De pubquiz is waarschijnlijk rond 22.30u. afgelopen en aansluitend vindt de afterparty plaats.
Dus heb je zin in een gezellige avond, wil je je kennis testen en het goede doel steunen? Kosten zijn €10,- p.p inclusief consumptie! Meld je dan als individu of als team bij info@lionsfuse.nl of via het contactformulier op de website o.v.v. de teamnaam en deelnemer(s).