PubQuiz 2015

Op vrijdag 8 mei organiseert Lions Club Fuse de Pub Quiz in The Pub and Churchill. Tijdens deze quiz nemen verschillende teams het tegen elkaar op onder het genot van een drankje. Deze teams kunnen bestaan uit een individu of een groep, hier zit geen maximum aan. De vragen komen uit verschillende categorieën en er zullen verschillende vraagvormen voorbij komen. Na afsluiting krijgt het winnende team nog een prijs en zetten we de gezelligheid door in de bar waar the L!VE Pianobar speelt.

De opbrengsten van de Pub Quiz komen ten goede aan Stichting Leergeld. Deze Stichting richt zich op het voorkomen van sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen, door deze kinderen weer mee te laten doen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Denk dan bijvoorbeeld aan schoolreisjes, muziekles of een lidmaatschap bij een sportvereniging.

De deuren gaan open om 20:00, instructie zal om 20:30 plaatsvinden en om 21:00 gaan we van start.

Dus heb je zin in een gezellige avond, wil je je kennis testen en het goede doel steunen? Kosten zijn €10,- p.p inclusief welkomstdrankje! Meld je dan als individu of als team bij info@lionsfuse.nl of meld je aan bij The Pub and Churchill!