Lions Carwash

Op zaterdag 12 september wordt er geld ingezameld voor Moedige Moeders door een flink aantal auto’s een goed in het sop te zetten. Ook voor dit goede doel zullen wij ons weer volledig inzetten. Moedige Moeders is namelijk een bijzonde club met (de naam zegt het al) moedige moeders en andere familieleden die samen het verdriet rondom een verslaafd familielid proberen te dragen. Dat kan zijn door het bieden van een luisterend oor, een goed advies of gewoon een arm om iemand heen.

Om enerzijds te zorgen dat Moedige Moeders dit nog voor heel veel jaren kunnen blijven doen en anderzijds Moedige Moeders meer bekendheid te geven, hebben we besloten voor dit doel te gaan. Ook hier speelt verbinding binnen ons werkgebied (de Amerstreek) een cruciale rol. We gaan er samen met elkaar iets van maken, door en samen de schouders onder te zetten.

Dus; Kom maar op met die auto’s!

Uw auto zal weer stralen zoals hij uit de garage kwam of zoals marktplaats deed vermoeden op de foto! Mede dankzij de sponsoring van Kärcher en Hofland & Roovers kunnen wij dit doen.